Direktlänk till inlägg 12 september 2013
Namnam-kvarg
187 kcal
Ingredienser: 100g Lindahls kvarg 0,3%, ½ banan, 1 kiwi, 10g Puluns supermüsli, Fun Light.
How to do:
1. Blanda 50g kvarg med Fun Light av valfri smak (förslagsvis Tropical Fruit) och lägg över i glaset.
2. Hacka bananen i tunna skivor och lägg i glaset. Spara några skivor.
3. Blanda 50g kvarg med Fun Light av valfri smak (förslagsvis Tropical Fruit eller Wild Berries) och lägg över i glaset.
4. Toppa med resten av bananen, hackad kiwi och müslin.
Lätt, snabbt och gott!
Banan- och bärsmoothie
Ca. 250 kcal
Ingredienser: 4 msk Lindahls kvarg 0,3%, 100g hallon, 100g blåbär, 1 st banan, 0,6 dl lättmjölk.
How to do:
1. Mixa hallonen och 1 msk kvarg.
2. Mixa bananen, 2 msk kvarg och 0,6 dl lättmjölk.
3. Mixa blåbären och 1 msk kvarg.
Njuuuuut!
Varning, kan vara lite sur men löses lätt med stevia.
God kväll! Första december! Min favoritmånad på året. Kanske. Skulle nog säga att varje månad är min favoritmånad, för det händer alltid något speciellt i naturen, eller så är det någon viss högtid på gång. Den här månaden står för julen såklart. F...
Hej! Jag är väl medveten om att det blir väldigt långt mellan uppdateringarna nu för tiden, och jag är ledsen för det. Dock känns det lite enformigt att uppdatera om samma sak hela tiden. Det hade varit annorlunda om jag kommit med mer tips och pep...
Hej! Jag skriver det här inlägget från min mobil så ni får ursäkta konstiga stavfel och sådant. Dessutom blir det ju ett kort inlägg utan jättemycket detaljer. Det var väldigt länge sedan jag skrev något inlägg senast så jag tänkte att jag skul...
God middag! Tar just nu en liten kort paus och andas ut lite grann. Försöker komma ner i varv efter gymmet så att jag kan fokusera på fysiken jag måste panikplugga hela eftermiddagen. Har bara idag påminner att få in de sista uppgifterna, annars av...
God eftermiddag! Jag kom just hem från dagens andra lektion i skolan, och där emellan fick jag dagens gympass avklarat. Jag bestämde mig när jag vaknade imorse att jag inte skulle ta kontakt med någon alls innan lunch och så blev det. Anledningen v...