Direktlänk till inlägg 25 september 2013
Nu har jag gjort en ny header igen. Lite bättre bilder tycker jag personligen. Som jag just har avslöjat där så håller jag på FBK i SHL. Dock är det en liten hemlighet och inte jätteallvarligt. Har en ganska speciell anledning till varför just FBK, och det har med mitt gymnasiearbete att göra. Kanske avslöjar jag hela grejen tids nog. Men bara kanske. Beror på om det blir lyckat eller inte.
Jag ska försöka bli bättre på att skriva ner recept jag använder mig av, för nyttigt kan vara gott! Imorgon är jag ledig, och jag har ett par härliga recept på lager som jag ska försöka få upp. Bland annat min favoritmiddag som jag för övrigt har ätit ikväll, och ska äta till lunch imorgon. Mums!
Även mina andra kategorier kommer uppdateras bättre. Kanske inte dagligen, men oftare än nu i alla fall.
Håll utkik!
God kväll! Första december! Min favoritmånad på året. Kanske. Skulle nog säga att varje månad är min favoritmånad, för det händer alltid något speciellt i naturen, eller så är det någon viss högtid på gång. Den här månaden står för julen såklart. F...
Hej! Jag är väl medveten om att det blir väldigt långt mellan uppdateringarna nu för tiden, och jag är ledsen för det. Dock känns det lite enformigt att uppdatera om samma sak hela tiden. Det hade varit annorlunda om jag kommit med mer tips och pep...
Hej! Jag skriver det här inlägget från min mobil så ni får ursäkta konstiga stavfel och sådant. Dessutom blir det ju ett kort inlägg utan jättemycket detaljer. Det var väldigt länge sedan jag skrev något inlägg senast så jag tänkte att jag skul...
God middag! Tar just nu en liten kort paus och andas ut lite grann. Försöker komma ner i varv efter gymmet så att jag kan fokusera på fysiken jag måste panikplugga hela eftermiddagen. Har bara idag påminner att få in de sista uppgifterna, annars av...
God eftermiddag! Jag kom just hem från dagens andra lektion i skolan, och där emellan fick jag dagens gympass avklarat. Jag bestämde mig när jag vaknade imorse att jag inte skulle ta kontakt med någon alls innan lunch och så blev det. Anledningen v...